Skip to main content

Το Smile Woman’s Day ξεκίνησε από ανθρώπους που μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού, τον Απρίλιο του 2022. Μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ενώσει ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη μπορεί να κινήσει γη και ουρανό και να κάνει τα αδύνατα, δυνατά.

Στις 12 Μαρτίου 2023, για 4η φορά, το Smile Woman’s Day πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή τεχνιτριών από Αθήνα & Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Τεχνίτριες ημιμόνιμου μακιγιάζ άνοιξαν τους επαγγελματικούς χώρους τους και υποδέχτηκαν γυναίκες που χρειάζονταν πραγματικά τις υπηρεσίες τους. Το αποτέλεσμα μας συγκίνησε και συνεπήρε τις καρδιές μας!

Εγώ και η (με αλφαβητική σειρά) Αγγελική Κολυκά, Μελίνα Μαυράκη, Φωτεινή Μπαλαμά, Νικόλ Μπάστα, Αφροδίτη Μυτάκη, Μπρούνα Ντόκο, Bαλμπόνα Ντοντάι, Διονυσία Ρούτση, Ιωάννα Φωτεινάτου, Έφη Χαιντίνη, Νικόλ Χιρπιλίδου ενώσαμε τις δυνάμεις μας και προσφέραμε χαρά, ανακούφιση και υποστήριξη στις γυναίκες.

Λουλούδια, μπαλόνια, χαμόγελα και αγκαλιές, δημιούργησαν γιορτινό κλίμα σε κάθε επαγγελματικό χώρο που άνοιξε τις πόρτες του εκείνη την ημέρα. Στόχος μου είναι τα μέλη του Smile Woman’s Day να αυξάνονται συνεχώς και να δημιουργήσουν μια αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που θα λάμπει στο χρόνο.

Τα μέλη του Smile Woman’s Day που εργάστηκαν αφιλοκερδώς την Κυριακή 12 Μαρτίου μιλούν παρακάτω για την εμπειρία τους:

Νιώθω βαθιά χαρά και συγκίνηση που είμαι μέλος αυτής της εθελοντικής ομάδας. Η προσφορά είναι για μένα κινητήριος δύναμη. Ένα μεγάλο μπράβο στη δασκάλα μου, Σταυρούλα Γιαννούλη, γι’αυτή την πρωτοβουλία. Θα είμαι σταθερά υποστηρίκτρια αυτής της δράσης.

Ιωάννα Φωτεινάτου

Το Smile Woman’s Day μάς έδωσε την ευκαιρία να προσφέρουμε ένα πολύτιμο δώρο: την χαρά! Η προσφορά για εμένα είναι τρόπος ζωής και βοηθώ τους συνανθρώπους μου σε κάθε ευκαιρία. Προσπαθώ να το κάνω καθημερινά. Το παράδειγμά μας είναι μάθημα ευαισθητοποίησης για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές! Θέλω να είμαι δίπλα σε κάθε γυναίκα που θέλει ψυχική ενθάρρυνση και μέσα από την δουλειά μου να της προσφέρω ανακούφιση!

Διονυσία Ρούτση

Είναι χαρά μου να συμμετέχω σε μία εκδήλωση που προσφέρει χαμόγελα και χαρά σε γυναίκες που περνούν δύσκολες στιγμές! Βλέπω επίσης ότι οι συμμετοχές αυξάνονται κάθε χρόνο και η ομάδα όλο και μεγαλώνει! Αυτό αποδεικνύει ότι μία καλή πρωτοβουλία γίνεται παράδειγμα Προς μίμηση. Η αλληλεγγύη είναι σπουδαίο πράγμα και σπανίζει στις μέρες μας.

Μελίνα Μαυράκη

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο Smile Woman’s Day γιατί μου αρέσει να βλέπω την χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων που δεν έχουν το προνόμιο να την βιώνουν καθημερινά. Το Smile Woman’s Day είναι ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει και έχει να προσφέρει πολλά.

Έφη Χαϊντίνη

Είμαι πολύ συγκινημένη που και φέτος καταφέραμε να δώσουμε χαρά και δύναμη στις γυναίκες. Προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μου να τις στηρίζω καθημερινά. Θα συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ μέσα από τη διοργάνωση του Smile Woman’s Day! Θα είμαι δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Βruna Doko

Eίμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό το event γιατί δίνοντας χαρά σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη, νιώθω γεμάτη. Είναι ωραίο να προσφέρεις απλόχερα αυτό που μπορείς στους ανθρώπους! Αντλώ χαρά από την χαρά τους.Η κα Γιαννούλη μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και την ευχαριστούμε γι’αυτό.

Valbona Dodaj

Είναι χαρά μας που συμμετείχαμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα είμαστε εδώ σε κάθε επόμενη εκδήλωση προσφοράς και αγάπης.

Νικόλ Χιρπιλίδου-Φωτεινή Μπαλαμά

Είμαι ευγνώμων που συμμετέχω στο Smile Woman’s Day. Mέσα από αυτόν τον θεσμό μπορούμε να προσφέρουμε χαρά και μια άλλη οπτική για ζωή και αυτό είναι κάτι σπουδαίο.Προτρέπω κάθε γυναίκα να συμμετέχει στο Smile Woman’s Day γιατί μπορούμε μέσα από το έργο μας να της αλλάξουμε την ψυχολογία!

Aφροδίτη Μυτάκη

Ευχαριστώ πολύ τις κυρίες που συμμετείχαν στο Smile Woman’s Day για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Νιώθω βαθιά χαρά όταν βλέπω την ικανοποίηση στα πρόσωπα των γυναικών, μετά την παροχή βοήθειας! Αξίζει να συμμετάσχει μια γυναίκα στο Smile Woman’s Day για πολλούς λόγους. Θα νιώσει την αλληλεγγύη των γυναικών, ότι την καταλαβαίνουν. Η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα με γεμίζει ως άνθρωπο και θα συνεχίσω να προσφέρω. Στόχος μου είναι να μπορέσω να προσφέρω βοήθεια και για αποκατάσταση θηλής.

Nικόλ Μπάστα

Eίμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό το event γιατί προσφέρουμε μεγάλη χαρά στις γυναίκες που μας εμπιστεύονται. Τις καλώ να μας απευθυνθούν και αν έχουν ενδοιασμούς, να είναι σίγουρες ότι μαζί μας θα τους ξεπεράσουν.

Aγγελική Κολυκά

Leave a Reply