Skip to main content

Σταυρούλα Γιαννούλη

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η εμπνεύστρια και ιδρύτρια της δράσης Smile Woman’s Day. Είναι η πρώτη Grand Master της Ακαδημίας PhiBrows στην Ελλάδα, ενώ έχει στο ενεργητικό της πάνω από 20 χρόνια στον τομέα του Microblading με πάνω από 14.000 εφαρμογές.

Δέσποινα Κυπραίου

Το Smile Woman’s Day είναι μια πολύ σημαντική δράση και χαίρομαι που θα συμμετέχω. Eίναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία σε εμένα και τους υπόλοιπους συναδέλφους, να δώσουμε χαρά και χαμόγελο σε αυτούς που οικονομικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και πραγματικά το χρειάζονται.

Maryana Shumkova

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η εμπνεύστρια και ιδρύτρια της δράσης Smile Woman’s Day. Είναι η πρώτη Grand Master της Ακαδημίας PhiBrows στην Ελλάδα, ενώ έχει στο ενεργητικό της πάνω από 20 χρόνια στον τομέα του Microblading με πάνω από 14.000 εφαρμογές.

Νικολέτα Παπανικόλαου

Το Smile Woman’s Day,είναι μια ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο,είναι που έχω αποφασίσει να το κάνω εντελώς αφιλοκερδώς και στο χώρο μου,και έτσι μέσα από αυτό και δίπλα σας θα θελα να μάθω τα πάντα για την εφαρμογή σε άτομα με προβλήματα υγείας.

Αρετή Κυριακάκη

Το smile woman’s day ειναι μια μερα προσφοράς ! Προσφορά σημαινει χαρα, ελπίδα, συγκίνηση και πολλα πολλα ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!! Χαιρομαι που θα μπορεσω να βαλω ενα λιθαράκι σε τοσα και αλλα τοσα χαρούμενα συναισθήματα !!!!

Έφη Χαϊντίνη

Το Smile Woman’s Day είναι μια πολύ σημαντική δράση και χαίρομαι που θα συμμετέχω. Eίναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία σε εμένα και τους υπόλοιπους συναδέλφους, να δώσουμε χαρά και χαμόγελο σε αυτούς που οικονομικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και πραγματικά το χρειάζονται.

Διονυσία Ρούτση

Για εμένα το SMILE WOMAN DAY αν ειχε πρόσωπο θα ήταν η μητέρα μου! Η πρώτη μεταμόσχευση μυελού των οστών στον Ευαγγελισμό το 1993 και η μόνη που επιζεί από τότε! Ευαισθητοποιημενη από την ηλικία των 17 βοηθούσα οποιονδήποτε χρειαζόταν αίμα, αιμοπετάλια κλπ. Για μένα αυτή η μέρα είναι μέρα γιορτής, είναι μερα προσφοράς, αγάπης, είναι μέρα χαμόγελου και κυρίως νίκης για την ζωή!

Μελίνα Μαυράκη

Το Smile Woman’s Day είναι μια ευγενική πρωτοβουλία της Κυρίας Γιαννούλη η οποία συμπίπτει και με τις δικές μου πεποιθήσεις, για αυτό και επέλεξα να συμμετάσχω. Η γενναιοδωρία και ο αλτρουισμός είναι αξίες που τείνουν να εκλείψουν στις ημέρες μας. Πιστεύω πως μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά μπορεί κανείς να νιώσει πολύ θετικά συναισθήματα, οπότε κερδίζει και εκείνος που λαμβάνει αλλά και εκείνος που προσφέρει.

Μαρία Παπαδοπούλου

Το smile woman’s Day είναι μια δράση που δημιουργήθηκε από τη κυρία Γαννουλη Σταυρουλα και προς τιμήν της ,ή μάλλον δεν είναι μια δράση είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς στην οποία θα έπρεπε όλοι όσοι μπορούμε να συμμετάσχουμε για να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη .Είναι μια πρωτοβουλία που κανονικά θα έπρεπε να έχει αναλάβει ο καθένας μας ξεχωριστά και να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί .

Νικολέτα Χιρπιλίδου

 Οι επαγγελματικοί μου χώροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (Morphe PMU για ημιμόνιμο Μακιγιάζ,
Ophrys για περιποιήσεις φρυδιών/ βλεφαρίδων/ Μακιγιάζ, NC consulting για διαχείρηση επιχειρήσεων χώρων ομορφιάς)
Στόχος δικός μου και των συνεργατών μου να ικανοποιούμε τις επιθυμίες των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό και να χαρίζουμε χαμόγελα εφαρμόζοντας με αγάπη την κάθε υπηρεσία μας!

Μαρία Καρατζόγλου

Θέλω να συμμετέχω στο smile woman’s day γιατί θεωρώ πως είναι πολύ ευγενής ο σκοπός του και όλες οι γυναίκες αξιζουν να νιωθουν όμορφα ακόμα και αν οικονομικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πρέπει να ξέρουν πως πάντα η επιμονή και υπομονή τους ανταμείβονται !πρεπει να υπάρχει πάντα ΕΛΠΙΔΑ

Ιωάννα Φωτεινάτου

Το Smile Woman’s Day για μένα είναι η ευκαιρία μου για να προσφέρω! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα συμμετάσχω σε αυτή υπέροχη γιορτή!Χαίρομαι πολύ που θα μοιράσουμε Χαμόγελα!

Bruna Doko

Nιώθω τυχερή και χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Smile Woman’s Day, μιας ομάδας προσφοράς στις γυναίκες που δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον εαυτό τους το δώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Τα χαμόγελα και η χαρά τους είναι η ανταμοιβή μας.

Valbona Bollano

Είμαι η Valbona Bollano και από μικρή, μου άρεσε να ασχολούμαι με το μακιγιάζ. Αυτό που θα ήθελα να καταφέρω μέσα από τη δουλειά μου είναι να προσφέρω χαμόγελα στις γυναίκες, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους. Το Smile Woman’s Day είναι μια σημαντική ημέρα προσφοράς στην οποία θέλω κι εγώ να συμμετέχω με τον δικό μου τρόπο.

Δέσποινα Σπυριδάκη

To Smile Woman’s Day είναι για μένα μια ημέρα πολύτιμης προσφοράς, αφού μέσα από την αγάπη, μοιράζει χαμόγελα, ελπίδα, συναισθηματική στήριξη και ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Αισθάνομαι χαρούμενη που έστω με αυτόν τον τρόπο, μπορώ κι εγώ να συμβάλλω στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας τους. Η πραγματική ομορφιά είναι να είσαι ο εαυτός σου και να χαμογελάς!

Σπυριδούλα Γιαννούλη

Το Smile Woman’s Day για μένα είναι η ευκαιρία μου για να προσφέρω! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα συμμετάσχω σε αυτή υπέροχη γιορτή!Χαίρομαι πολύ που θα μοιράσουμε Χαμόγελα!

Ελευθερία Μανάφη

Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ημιμόνιμο μακιγιάζ όταν είδα την αλλαγή που μπορεί να φέρει μια εφαρμογή στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Γνώρισα την κα Σταυρούλα Γιαννούλη μέσα από ένα σεμινάριό της στη Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμμετέχω στην ομάδα του Smile Woman’s Day. Μια υπέροχη δράση που στηρίζεται σε μια καταπληκτική ιδέα!

Luljeta Stergu

Είμαι η Luljeta Stergu και η ενασχόλησή μου με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ήταν όνειρο ζωής. Στην υλοποίηση αυτού του όνειρου βοήθησε πολύ η κα Σταυρούλα Γιαννούλη. Μαζί της απέκτησα τον τίτλο της PhiBrows Artist.Θέλω να συμμετέχω στο Smile Woman’s Day γιατί στόχος μου είναι να δώσω χαρά σε όλες τις γυναίκες.

Βασιλική Παπαγγελή

Μέσα από την τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ, θέλω να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των χαρακτηριστικών τους με φυσικό τρόπο και η δημιουργία μιας χαρούμενης, νεανικής και ελκυστικής έκφρασης. Το Smile Woman’s Day είναι για μένα μια πρόκληση για εξέλιξη και μια ευκαιρία να προσφέρω χαρά και χαμόγελα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Σοφία Σαμουρκασίδου

Η Μaster μου, κα Σταυρούλα Γιαννούλη, μού δίδαξε το ημιμόνιμο μακιγιάζ και με έκανε να το αγαπήσω. Ασχολούμαι με αυτό τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της ομάδας του Smile Woman’s Day που στόχο έχει να μοιράζει χαμόγελα και ελπίδα.

Κέλυ Κοκκινίδου

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμμετοχή μου στο Smile Woman’s Day. Θέλω κι εγώ να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε αυτή τη δράση που θέλει να δώσει μια ευκαιρία στις γυναίκες να έχουν τα φρύδια που επιθυμούν. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μέσα από τις γνώσεις και την αγάπη για τη δουλειά μας, χαμόγελο και μηνύματα αισιοδοξίας στον συνάνθρωπό μας.

Alketa Mezuraj

Ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα τα τελευταία τρία χρόνια, κατακτώντας τον τίτλο της PhiBrows Artist και παρακολουθώντας σεμινάρια που έχουν εξελίξει την ποιότητα της δουλειάς μου και τις ικανότητές μου. Θέλω να συμμετέχω στο Smile Woman’s Day γιατί η προσφορά είναι για μένα πολύ σημαντική.

Κάτια Ζούμη

Στόχος μου είναι να πραγματοποιήσω πολλές ακόμα εκπαιδεύσεις, να προσφέρω χαμόγελα στις γυναίκες και να βγάλω από μέσα τους την πιο λαμπερή τους εκδοχή. Όνειρό μου είναι να αποκτήσω ένα σαλόνι ομορφιάς στην Αθήνα. Το Smile Woman’s Day είναι μια ημέρα αγάπης και ελπίδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Σταυρούλα Γιαννούλη και συγχαρητήρια για την δράση της.

Τζένη Λιτσεσελίδου

Το Smile Woman’s Day είναι μια διοργάνωση που εκφράζει τα πιστεύω μου. Είναι τιμή και χαρά για μένα να συμμετέχω σε αυτή. Ο επαγγελματικός χώρος μου, Βeauty Line Art, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ανοιχτός για να μοιράσει χαμόγελα και ελπίδα.

Βασιλική Τσουλάκου

Ανταμοιβή μου είναι η ικανοποίησή τους και η αίσθηση ότι έχω συμβάλλει σε κάτι σημαντικό για εκείνες. Το Smile Woman’s Day είναι μια πράξη προσφοράς στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Μέσα από αυτή την δράση, θα τους δοθεί η ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους όπως δεν τον έχουν ξαναδεί.

Regina Rengis

Το Smile Woman’s Day είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία προσφοράς και ελπίδας, μια δράση που εμπνέει και χαρίζει χαμόγελα σε γυναίκες. Oφείλουμε να στηρίζουμε η μία την άλλη και να παρέχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί μας αξίζουν τα βέλτιστα!

Φωτεινή Μπάλαμα

Το Smile Woman’s Day είναι μια μέρα προσφοράς για ανθρώπους που έχουν ανάγκη να νιώσουν χαρά. Ευχαριστώ πολύ την κα Γιαννούλη για την ευκαιρία. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη στο Morphe PMU.

Νικολέτα Ξυράφη

Eίμαι η Νικολέτα Ξυράφη και αποφάσισα να ασχοληθώ με το ημιμόνιμο μακιγιάζ από την ανάγκη να διορθώσω τα φρύδια πολλών πελατών μου.Το Microblading είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία για μένα, μιας και έχει την ικανότητα να αλλάζει εντυπωσιακά την εμφάνιση μιας γυναίκας. Το πιο μεγάλο μου όνειρο είναι να εξελίσσω όσο το δυνατόν περισσότερο τις ικανότητές μου για να καλύπτω τις ανάγκες των πελατών μου στο μέγιστο βαθμό.

Αγγελική Κολυκά

Είμαι η Αγγελική Κολυβά και έχω σπουδάσει Αισθητική και Κοσμητολογία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η διαδρομή μου στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ξεκίνησε το 2020, όταν εκπαιδεύτηκα στο Microblading από την κα Σταυρούλα Γιαννούλη. Ασχολήθηκα με αυτόν τον τομέα, γιατί θεωρώ το σχήμα του φρυδιού ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στη συνολική εικόνα του προσώπου.Έχω σκοπό να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Anjeza Lushaj

Είμαι η Anjeza Lushaj και το ενδιαφέρον μου για τον χώρο της αισθητικής γεννήθηκε σε ηλικία 17 ετών. Λίγο μετά ξεκίνησε η πορεία μου, η οποία συνεχίζεται έως σήμερα. Προσφέρω υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ στον χώρο μου στο κέντρο της Αθήνας και στόχος μου είναι αναδεικνύω την φυσική ομορφιά των γυναικών χωρίς να επιβαρύνω τα χαρακτηριστικά τους.Θέλω κάθε γυναίκα να προβάλει την μοναδικότητά της και να είναι ενημερωμένη σωστά για τις επιλογές που κάνει για την εικόνα του προσώπου της. Επιδιώκω να προσφέρω την βοήθειά μου σε κάθε δράση με ανώτερο σκοπό.

Μανουέλα Ραπάν

Είμαι η Μανουέλα Ραπάν και ξεκίνησα την διαδρομή μου στον χώρο της ομορφιάς πριν 14 χρόνια. Όταν εφάρμοσα στον εαυτό μου τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ, αντιλήφθηκα πλήρως και την αξία του. Το αποτέλεσμα με παρότρυνε να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα. Παρακολούθησα σεμινάρια στην PhiAcademy, την μεγαλύτερη Ακαδημία Ομορφιάς στον κόσμο και μαθήτευσα δίπλα σε κορυφαίους Grand Masters της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκοπός μου είναι να βλέπω χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Μαρία Νίκου

Είμαι η Μαρία Νίκου και η διαδρομή μου στον χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ ξεκίνησε με εκπαιδεύτρια την κα Σταυρούλα Γιαννούλη. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Κοζάνη, διατηρώντας τον δικό μου χώρο ομορφιάς. Για μένα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ, είναι ένα μέσο ανάδειξης των φυσικών χαρακτηριστικών κάθε ανθρώπου.Το Smile Woman’s Day είναι μια δράση που με συγκινεί. Θέλω με όλη μου την αγάπη να προσφέρω το δώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ στις γυναίκες-ηρωίδες που προσπαθούν, που άντεξαν τα δύσκολα. Το χαμόγελο που μπορεί να έχουν στερηθεί θα τους το προσφέρουμε εμείς!

Βερόνικα Ντεμουρτσίεβα

Είμαι η Βερόνικα Ντεμούρτσιεβα και δραστηριοποιούμαι στον τομέα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ από το 2013, παρέχοντας υπηρεσίες σε φρύδια, χείλη, μάτια, βλεφαρίδες (Lashliner) και αποκατάσταση χρώματος θηλής. Eπέλεξα να ασχοληθώ με τον τομέα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ διότι μέσα από την δημιουργική διαδικασία της εφαρμογής μιας τεχνικής, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να βελτιώσουν την εμφάνισή τους με φυσικό αποτέλεσμα και να ανακτήσουν την χαμένη αυτοπεποίθησή τους. Με ενδιαφέρει ο χώρος της ομορφιάς και στόχος μου είναι να δημιουργώ αξιόλογο αποτέλεσμα. Θέλω οι γυναίκες να φεύγουν από τα χέρια μου με χαμόγελο και σιγουριά για την εμφάνισή τους.
Το Smile Woman’s Day είναι μια ευκαιρία να βοηθήσω τις γυναίκες που έχουν περάσει σοβαρές δυσκολίες με την υγεία τους, δίνοντάς τους χαρά με το αποτέλεσμα που θα τους προσφέρω. Θέλω να αυξήσω την αυτοπεποίθησή τους και τις δω να ξαναπιστεύουν στον εαυτό τους.

Erinda Beqaj

Είμαι η Erinda Beqaj και ασχολούμαι με το κομμάτι της αισθητικής και της κομμωτικής από το 2010. Ζω στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια. Η ενασχόληση με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ήταν μεγάλη επιθυμία μου. Για μένα, η εκπαίδευση με μια πεπειραμένη εκπαιδεύτρια, μια Grand Master, είναι μια καλή αρχή για να μπορέσεις να φτάσεις ψηλά σε αυτό που έχεις αποφασίσει να κάνεις. Ξεκίνησα τις εκπαιδεύσεις, με μεγάλη πίστη στο όνειρό μου. Μόλις κατάφερα να έχω την οικονομική ευχέρεια, προχώρησα στην υλοποίησή του.
Στόχος μου είναι να βελτιώνω την απόδοσή μου, να είμαι μια καταρτισμένη και επιτυχημένη επαγγελματίας, που προσφέρει χαμόγελο και ευτυχία στους ανθρώπους. Η καλύτερη ανταμοιβή για έναν επαγγελματία, είναι η χαρά του πελάτη του όταν βλέπει πάνω του το αποτέλεσμα της δουλειάς του.
Έχοντας χάσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο της ζωής μου από καρκίνο, είμαι βαθιά ευαισθητοποιημένη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Θέλω να προσφέρω χαρά και ελπίδα στους ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν ή να αντιμετώπισαν μια περιπέτεια με την υγεία τους. Θέλω να δείξω σε αυτούς τους ανθρώπους ότι δεν είναι μόνοι τους. Με μικρές πράξεις θέλω να τους χαρίζω χαμόγελο! Το Smile Woman’s Day για μένα σημαίνει ελπίδα!

Δήμητρα Δρόσου

Με λένε Δήμητρα Δρόσου και είμαι PhiArtist. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ομορφιάς, διατηρώντας τον δικό μου επαγγελματικό χώρο. Στόχος μου είναι να προσπαθώ να βελτιώνω διαρκώς την τεχνική μου στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Πλέον κατέχω και την τεχνική PhiRemoval.  Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο, θέλοντας να βοηθήσω πελάτισσές μου με περιπέτειες με την υγεία τους.

Θέλω να συμμετάσχω στο Smile Woman’s Day, καθώς αποτελεί ημέρα χαράς και αισιοδοξίας. Το χαμόγελο των γυναικών είναι η δική μας ικανοποίηση. Η ένταξή μου στην έμπειρη ομάδα του Smile Woman’s Day είναι για μένα σημαντική!

Τίνα Παπαδοπούλου

Είμαι η Τίνα Παπαδοπούλου και η ενασχόλησή μου με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ξεκίνησε το 2023, μέσα από την τετράμηνη εκπαίδευσή μου με την κα Σταυρούλα Γιαννούλη. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ασχολούμαι με το ημιμόνιμο μακιγιάζ μακιγιάζ φρυδιών και τις βλεφαρίδες.

Θέλησα να ασχοληθώ με τον κόσμο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, έχοντας την επιθυμία να εξελίξω τις γνώσεις μου στο τομέα των φρυδιών, με τον οποίο ήδη ασχολούμουν. Θέλω να προσφέρω στις γυναίκες μια υπηρεσία που θα αναδείξει την ομορφιά τους και θα τις γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Στόχος μου είναι μέσα από την δουλειά μου να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα. Ανταμοιβή μου η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων που θα με εξελίξουν ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Το smile woman’s day είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες να αναδημιουργήσουν τα χαμένα τους φρύδια από τεχνίτριες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς που μας γεμίζει θετικά συναισθήματα.

Σιλβάνα Μπεκτέση

Είμαι η Σιλβάνα Μπεκτέση και ασχολούμαι με τον χώρο της ομορφιάς εδώ και 19 χρόνια. Τα πρώτα χρόνια, ασχολούμουν με κομμωτική και αργότερα με ονυχοπλαστική. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι PhiArtist και εφαρμόζω την τεχνική Microblading. Δεν μόνο οικονομικοί οι λόγοι που με οδήγησαν να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά. Είναι η χαρά και η ικανοποίηση που μου προσφέρει. Μου αρέσει να κάνω τις πελάτισσές μου ευτυχισμένες με το αποτέλεσμα της δουλειάς μου, αγαπώ το αντικείμενό μου. Θέλω πολύ να συμμετάσχω στην ομάδα του Smile Woman’s Day για να συνδράμω κι εγώ στην δράση, με την δουλειά μου και την εμπειρία μου, θέλοντας να εμπνεύσω αγάπη και εμπιστοσύνη και να εκπέμψω το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Ειρήνη Μοτσάκου

Είμαι η Ειρήνη Μοτσάκου και η διαδρομή μου στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ξεκίνησε το 2008 από το Ουλμ της Γερμανίας. Κατέκτησα τον τίτλο της Phibrow Artist το 2015 και ακολούθησε μετακπαίδευση σε διαφορετικές τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Η οικογένειά μου στάθηκε για μένα πηγή έμπνευσης. Δραστηριοποιείται στον χώρο της αισθητικής από τη δεκαετία του ’90 και ήταν εκείνη που μου ενστάλαξε την αγάπη για την γυναικεία ομορφιά. Μέσα από την δουλειά μου, θέλω να εξελίσσομαι διαρκώς και να προσφέρω τις υψηλότερες υπηρεσίες στον τομέα του Microblading και του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Όνειρό μου είναι να προσφέρω αδιάκοπα στον χώρο της ομορφιάς, με αμείωτη χαρά.

Το Smile Woman’s Day είναι για εμένα μια πολύ σημαντική Ημέρα. Με μια μικρή πράξη, μπορώ να προσφέρω μεγάλη χαρά σε έναν συνάνθρωπό μου. Έχοντας προσωπική εμπειρία μέσα από το οικογενειακό μου περιβάλλον, γνωρίζω την μεγάλη αξία που έχει για την ψυχική διάθεση ενός ανθρώπου, η απλή, μα σπουδαία, χειρονομία που προσφέρει η ομάδα του Smile Woman’s Day.

Μαριλένα Τζούμα

Eίμαι η Μαριλένα Τζούμα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη της Καβάλας. Ασχολούμαι με την αισθητική 15 χρόνια. Το 2018 ήρθα σε επαφή με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (σε φρύδια, χείλη και μάτια) και έγινα Artist μέσω της PhiAcademy. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον τομέα της γυναικείας ομορφιάς για πολλούς λόγους. Η επαφή με κάθε Γυναίκα ξεχωριστά μου δίνει μια πολύ όμορφη ενέργεια. Με καθοθηγήτριά μας την κα Σταυρούλα Γιαννούλη στην δράση του Smile Woman’s Day θα χαρίσουμε αυτοπεποίθηση σε γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι ένα δώρο στον εαυτό τους να πιστέψουν ξανά ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα τους. Στόχος ζωής είναι μέσα από τη δουλειά μου να μπορέσω με αγάπη, ειλικρίνεια και αισιοδοξία να γεμίσω χαμόγελα καθεμία γυναίκα ξεχωριστά, γιατί της αξίζει.

Ευαγγελία Τοσσίδου

Είμαι η Ευαγγελία Τοσσίδου, αισθητικός – κοσμητολόγος και διατηρώ τον δικό μου επαγγελματικό χώρο στις Σέρρες. Ασχολούμαι με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ από το 2020, με εκπαιδεύτρια την κ. Σταυρούλα Γιαννούλη.Αρχικός στόχος μου είναι να βλέπω στα μάτια των πελατών μου πρώτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους κι έπειτα, το χαμόγελο και την ικανοποίηση που φέρνει ένα άριστο αποτέλεσμα.Έχω χάσει από καρκίνο πρόσωπα της οικογένειάς μου και θα ήθελα, μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ, να προσφέρω χαρά και ελπίδα, σε όποιον παλεύει ή πάλεψε με αυτή τη νόσο.Αποφάσισα να πάρω μέρος στο Smile Woman’s Day με μεγάλη χαρά, ανυπομονώντας να ζωγραφίσω μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων όσων τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Χριστίνα Ποποβίδου

Είμαι η Χριστίνα Ποποβίδου και ασχολήθηκα με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ γιατί αγαπώ να μεταμορφώνω και να περιποιούμαι τις γυναίκες. Στόχος μου είναι να ανοίξω έναν δικό μου επαγγελματικό χώρο για να παρέχω ποιοτικές υπηρεσίες. Αποφασίσα να λάβω μέρος στο Smile Woman’s Day γιατί μου προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να δώσω χαρά και χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Σαββίνα Τελλίδου

Είμαι η Σαββίνα Τελλίδου και είμαι Τεχνίτρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, έχοντας εκπαιδευτεί μέσω σεμιναρίων της PhiAcademy. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη των Γιαννιτσών, διατηρώντας τον δικό μου χώρο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς (Savinas Beauty Studio).Εργάζομαι στον χώρο της ομορφιάς εδώ και 11 χρόνια, ως makeup artist. Η εντυπωσιακή εξέλιξη των τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ ήταν ο λόγος που με οδήγησε να ασχοληθώ αυτο τον τομέα. Το φυσικό και κολακευτικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, κάνουν τις γυναίκες να είναι περιποιημένες καθημερινά χωρίς υπερβολή.
Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να καταφέρω να φτάσω σε ένα αξιόλογο επίπεδο στον χώρο του ημιμονιμου μακιγιάζ. Θα ήθελα  πολύ να μεταφέρω τις γνώσεις μου σε άλλα άτομα, όπως κάνουν και πολλοί συνάδελφοι με μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να συμμετέχω στο Smile Woman’s Day για να μπορέσω να προσφέρω χαρά στις γυναίκες. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπό μας είναι τα φρύδια μας!

Ιωάννα Ιωάννου

Είμαι η Ιωάννα Ιωάννου και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία 6 χρόνια. Ξεκίνησα πρόσφατα την ενασχόληση με τον τομέα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, μετά την εκπαίδευσή μου στο Microblading, μέσω της PhiAcademy. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, έχοντας ως στόχο τη διεύρυνση των γνώσεών μου στο κομμάτι της ομορφιάς. Μέσα από τη δουλειά μου, θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να βελτιώνω την εικόνα της κάθε γυναίκας και να συμβάλλω στην γενικότερη ισορροπία του σώματος και της ψυχολογίας της. Στο Smile Woman’s Day θα ήθελα να συμμετέχω λόγω ευαισθητοποίησής μου σε θέματα υγείας και ειδικότερα, του καρκίνου.

Ευτυχία Τσαγγάρη

Eίμαι η Ευτυχία Τσαγγάρη και ασχολούμαι με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, έχοντας εκπαιδευτεί στο πλευρό της Σταυρούλας Γιαννούλη. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Κω, διατηρώντας τον δικό μου χώρο.

Ξεκίνησα την διαδρομή μου στον χώρο της ομορφιάς το 2014, ως make up artist. Έπειτα, ακολούθησε ενασχόληση με το κομμάτι της εικόνας των βλεφαρίδων, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2020, προστέθηκε στο βιογραφικό μου η εκπαίδευση με την κα Γιαννούλη. Τρία χρόνια μετά, άνοιξα τον δικό μου χώρο δερματοστιξίας.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο Smile Woman’s Day, γιατί θα ήθελα να προσφέρω μέσα από τη δουλειά μου χαρά στις γυναίκες, βοηθώντας τες να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους.

Αλεξάνδρα Ντούβρα

Eίμαι η Αλεξάνδρα Ντούβρα και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της Αισθητικής και του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ από το 2004, έχοντας παρακολουθήσει μια σειρά εκπαιδεύσεων με αξιόλογους επαγγελματίες. Διατηρώ τον δικό μου χώρο αισθητικής και δεν σταματώ να ενημερώνομαι σχετικά με όλες τις νέες μεθόδους ημιμόνιμου μακιγιάζ. Ο λόγος για τον οποίο θέλω να συμμετάσχω στο Smile Woman’s Day είναι καθαρά ανθρωπιστικός. Θέλω να μπορώ να προσφέρω βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν αγώνα μπροστά τους και χρειάζονται τη βοήθειά μας για να νιώσουν πιο όμορφα. Συμμετέχω με μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου προσφέρεται!

Ελισάβετ Μπουρνιά

Είμαι η Ελισάβετ Μπουρνιά και είμαι τεχνίτρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ.

Επέλεξα να ασχοληθώ με τον κόσμο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και της δερματοστιξίας γιατί έχω την δυνατότητα να προσφέρω ομορφιά και αυτοπεποίθηση στους ανθρώπους αναδεικνύοντας χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Είναι σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις χαμόγελα σε ανθρώπους που λόγω κάποιας ασθένειας ή δυσκολίας, έχουν χάσει κάτι από τον εαυτό τους, θέλουν να το διορθώσουν αλλά δεν μπορούν.

Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να ενισχύω συναισθηματικά και ψυχολογικά τους ανθρώπους, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά τους. Θέλω να εξελιχθώ και να καταφέρω να διδάξω κι εγώ το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, για να διαδώσω την ομορφιά της τέχνης και της προσφοράς.

Θέλω να συμμετάσχω στο Smile Woman’s Day γιατί θέλω να είμαι κι εγώ μέρος αυτής της ανταλλαγής συναισθημάτων. Να προσφέρω κι εγώ κάτι όμορφο στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Να τονίσω με αγάπη τα χαρακτηριστικά τους.

Έβελυν Φαραγγάλα

Είμαι η Έβελυν Φαραγγάλα και αποφάσισα να ασχοληθώ με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, μετά την 26η εμπειρία μου στην περιποίηση των φρυδιών. Για μένα το φρύδι είναι η κορνίζα του προσώπου.

Θέλω να κάνω πάντα σωστή δουλειά και να αφήνω ευχαριστημένη κάθε γυναίκα που με εμπιστεύεται για τα φρύδια της.

Συμμετέχω στο Smile Woman’s Day, γιατί για εμένα είναι μια ημέρα χαράς. Όταν την προσφέρεις, παίρνεις πίσω το μεγαλύτερο μέρος της. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συμμετάσχω στο 6ο Smile Woman’s Day.