Skip to main content

12 Μαρτίου: Μια ημέρα προσφοράς και ελπίδας, αφιερωμένη στη Γυναίκα.

Το Smile Woman’s Day επιστρέφει για να προσφέρει χαμόγελα και το δώρο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στις γυναίκες που το χρειάζονται πραγματικά.

Το πρώτο event Smile Woman’s Day του 2013, που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, είναι αφιερωμένο στις Γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα στις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να έχουν ηθική υποστήριξη. Στις Γυναίκες που παρά τα προβλήματα που καλούνται να διαχειριστούν, κοιτούν το αύριο με βλέμμα ελπίδας και πίστης, προσμένοντας κάτι καλύτερο.

Τεχνίτριες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανοίγουν ξανά τον χώρο τους για να υποδεχθούν τις γυναίκες που χρειάζονται πραγματικά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και δεν μπορούν να υποστηρίξουν μόνες τους την παροχή. Συμμετέχουσες και συμμετέχοντες του προηγούμενου Smile Woman’s Day μιλούν για την εμπειρία τους και τα οφέλη που αποκόμισαν από την εθελοντική αυτή πρωτοβουλία, που έγινε θεσμός!

 

Το Smile Woman’s Day βοήθησε πραγματικά την καθημερινότητα και την ψυχολογία μου. Εκτιμώ ιδιαιτέρως την κα Γιαννούλη και ο ζεστός της χώρος μάς αγκάλιασε. Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ λειτούργησε θεραπευτικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα!

Ελευθερία Ξαγοράρη

 

Το Smile Woman’s Day είναι μια εξαιρετική δράση και με την συμμετοχή μου άλλαξε η εικόνα και η ψυχολογία μου. Μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ με βοήθησε να πιστέψω ότι μπορούν όλα να γίνουν όπως πριν. Πίστευα ότι δεν θα επέστρεφε η παλιά μου εικόνα.Νιώθω ευγνωμοσύνη που μου προσφέρθηκε δωρεάν μια τόσο σημαντική υπηρεσία, μιας και τα έξοδα για το πρόβλημα υγείας μου ήταν πολλά και οικονομικά δεν μπορούσα να την υποστηρίξω. Πλέον διαδίδω κι εγώ σε φίλους και γνωστούς το μήνυμα του Smile Woman’s Day!

Kατερίνα Δερμιτζάκη

 

Μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ που έκανα στο Smile Woman’s Day βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αναφωνώ: «Φτου σου κούκλα μου!». Έβαλα τα καλλυντικά για τα φρύδια στην άκρη. Όλο κοιτάζω το πρόσωπό μου και δεν πιστεύω πόσο έχει αλλάξει. Το συνιστώ σε όλες τις γυναίκες!

Δήμητρα Ποτσέτση

 

Η σχέση μου με την κα Σταυρούλα Γιαννούλη μετρά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα για την ανθρωπιά και την γενναιοδωρία του. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί για μένα ένα δώρο. Έχοντας καθολική απώλεια τριχών, έπρεπε να διαχειριστώ ένα μεγάλο ψυχικό βάρος για καιρό. Είδα τον εαυτό μου να αλλάζει στα χέρια της κας Γιαννούλη. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ανακούφιση που μου προσέφερε. Το Smile Woman’s Day είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς που με γέμισε με ευχάριστα συναισθήματα. Παροτρύνω κάθε άνδρα και γυναίκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν μπορεί να υποστηρίξει το έξοδο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, να δηλώσει συμμετοχή τον Μάρτιο, στο επόμενο event! Είμαι ευτυχής που συμμετείχα κι εγώ!

Χρήστος Τσέλας

 

Η συμμετοχή στο Smile Woman’s Day ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και μου προσέφερε μια αλλαγή που μεταμόρφωσε το πρόσωπο αλλά και τη διάθεσή μου. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η προσφορά είναι ένα ανεκτίμητο δώρο! Ευχαριστώ θερμά την κα Αρετή Κυριακάκη που άνοιξε τον χώρο της για να με υποδεχτεί και να μου παρέχει ημιμόνιμο μακιγιάζ υψηλής ποιότητας και την κα Σταυρούλα Γιαννούλη για την ανθρωπιστική της πρωτοβουλία. Το Smile Woman’s Day προσφέρει έργο και θα έχει μέλλον!

Φαίη Μητριτζίκου

 

Mετά το Smile Woman’s Day, η αλλαγή στο πρόσωπό μου είναι θεαματική και μιλούν γι’αυτή όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί! Το ηθικό μου αναπτερώθηκε! Πλέον δεν χρειάζεται να βαφτώ, ένα κραγιόν είναι αρκετό. Η κα Γιαννούλη, κατά τη διάρκεια του Smile Woman’s Day, βλέποντας ότι έχω ροδόχρου ακμή και δέρμα λεπτό και ευαίσθητο, αμέσως επέλεξε την ιδανική τεχνική για την περίπτωσή μου. Σταυρούλα Γιαννούλη και ξερό ψωμί! Είναι καταπληκτική επαγγελματίας και την εκτιμώ ιδιαιτέρως και ως άνθρωπο! Κάθε άνθρωπος είναι για εκείνη μια μοναδική περίπτωση και στο Smile Woman’s Day μας το έδειξε!

Βίκυ Γόντικα

 

To Smile Woman’s Day μού άλλαξε το βλέμμα και την ψυχολογία! Τα νέα μου φρύδια δεν τα χορταίνω! Η κα Γιαννούλη είναι μια εκπληκτική επαγγελματίας και δεν έχω λόγια για τη δουλειά της! Συστήνω ανεπιφύλακτα το ημιμόνιμο μακιγιάζ στις γυναίκες που το χρειάζονται. Το Smile Woman’s Day μου άφησε την καλύτερη ανάμνηση και δεν σταματώ να συζητώ για αυτό.

Κατερίνα Τσιμπίδη

 

Leave a Reply