Skip to main content

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

Save the Date:
Επόμενο Smile Woman’s Day στις 27 Οκτωβρίου 2024, δηλώστε συμμετοχή!

Το 7o κατά σειρά Smile Woman’s Day θέλει να μπει στις ατζέντες έμπειρων τεχνιτριών ημιμόνιμου μακιγιάζ και γυναικών που χρειάζονται πραγματικά τις υπηρεσίες μας. Σημειώστε τη μέρα: Κυριακή 27 Οκτωβρίου του 2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Smile Woman’s Day θα παρέχει υπηρεσίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Save the Date:
Επόμενο Smile Woman’s Day στις 10 Μαρτίου 2024, δηλώστε συμμετοχή!

Τον Οκτώβριο του 2023, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημέρα «Smile Woman’s Day», η εθελοντική πρωτοβουλία που έγινε θεσμός και ενώνει τεχνίτριες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ από όλη την Ελλάδα, παρέχοντας αφιλοκερδώς υπηρεσίες στις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να το υποστηρίξουν οικονομικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνώρισε τα μέλη του Smile Woman’s Day!

Γνώρισε τα μέλη του Smile Woman’s Day!

Σταυρούλα Γιαννούλη

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η εμπνεύστρια και ιδρύτρια της δράσης Smile Woman’s Day. Είναι η πρώτη Grand Master της Ακαδημίας PhiBrows στην Ελλάδα, ενώ έχει στο ενεργητικό της πάνω από 20 χρόνια στον τομέα του Microblading με πάνω από 14.000 εφαρμογές.

Δέσποινα Κυπραίου

Το Smile Woman’s Day είναι μια πολύ σημαντική δράση και χαίρομαι που θα συμμετέχω. Eίναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία σε εμένα και τους υπόλοιπους συναδέλφους, να δώσουμε χαρά και χαμόγελο σε αυτούς που οικονομικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και πραγματικά το χρειάζονται.

Maryana Shumkova

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η εμπνεύστρια και ιδρύτρια της δράσης Smile Woman’s Day. Είναι η πρώτη Grand Master της Ακαδημίας PhiBrows στην Ελλάδα, ενώ έχει στο ενεργητικό της πάνω από 20 χρόνια στον τομέα του Microblading με πάνω από 14.000 εφαρμογές.

Νικολέτα Παπανικόλαου

Το Smile Woman’s Day,είναι μια ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο,είναι που έχω αποφασίσει να το κάνω εντελώς αφιλοκερδώς και στο χώρο μου,και έτσι μέσα από αυτό και δίπλα σας θα θελα να μάθω τα πάντα για την εφαρμογή σε άτομα με προβλήματα υγείας.

Αρετή Κυριακάκη

Το smile woman’s day ειναι μια μερα προσφοράς ! Προσφορά σημαινει χαρα, ελπίδα, συγκίνηση και πολλα πολλα ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!! Χαιρομαι που θα μπορεσω να βαλω ενα λιθαράκι σε τοσα και αλλα τοσα χαρούμενα συναισθήματα !!!!

Έφη Χαϊντίνη

Το Smile Woman’s Day είναι μια πολύ σημαντική δράση και χαίρομαι που θα συμμετέχω. Eίναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία σε εμένα και τους υπόλοιπους συναδέλφους, να δώσουμε χαρά και χαμόγελο σε αυτούς που οικονομικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και πραγματικά το χρειάζονται.

Διονυσία Ρούτση

Για εμένα το SMILE WOMAN DAY αν ειχε πρόσωπο θα ήταν η μητέρα μου! Η πρώτη μεταμόσχευση μυελού των οστών στον Ευαγγελισμό το 1993 και η μόνη που επιζεί από τότε! Ευαισθητοποιημενη από την ηλικία των 17 βοηθούσα οποιονδήποτε χρειαζόταν αίμα, αιμοπετάλια κλπ. Για μένα αυτή η μέρα είναι μέρα γιορτής, είναι μερα προσφοράς, αγάπης, είναι μέρα χαμόγελου και κυρίως νίκης για την ζωή!

Μελίνα Μαυράκη

Το Smile Woman’s Day είναι μια ευγενική πρωτοβουλία της Κυρίας Γιαννούλη η οποία συμπίπτει και με τις δικές μου πεποιθήσεις, για αυτό και επέλεξα να συμμετάσχω. Η γενναιοδωρία και ο αλτρουισμός είναι αξίες που τείνουν να εκλείψουν στις ημέρες μας. Πιστεύω πως μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά μπορεί κανείς να νιώσει πολύ θετικά συναισθήματα, οπότε κερδίζει και εκείνος που λαμβάνει αλλά και εκείνος που προσφέρει.

Μαρία Παπαδοπούλου

Το smile woman’s Day είναι μια δράση που δημιουργήθηκε από τη κυρία Γαννουλη Σταυρουλα και προς τιμήν της ,ή μάλλον δεν είναι μια δράση είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς στην οποία θα έπρεπε όλοι όσοι μπορούμε να συμμετάσχουμε για να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη .Είναι μια πρωτοβουλία που κανονικά θα έπρεπε να έχει αναλάβει ο καθένας μας ξεχωριστά και να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί .

Νικολέτα Χιρπιλίδου

 Οι επαγγελματικοί μου χώροι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (Morphe PMU για ημιμόνιμο Μακιγιάζ,
Ophrys για περιποιήσεις φρυδιών/ βλεφαρίδων/ Μακιγιάζ, NC consulting για διαχείρηση επιχειρήσεων χώρων ομορφιάς)
Στόχος δικός μου και των συνεργατών μου να ικανοποιούμε τις επιθυμίες των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό και να χαρίζουμε χαμόγελα εφαρμόζοντας με αγάπη την κάθε υπηρεσία μας!

Μαρία Καρατζόγλου

Θέλω να συμμετέχω στο smile woman’s day γιατί θεωρώ πως είναι πολύ ευγενής ο σκοπός του και όλες οι γυναίκες αξιζουν να νιωθουν όμορφα ακόμα και αν οικονομικά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πρέπει να ξέρουν πως πάντα η επιμονή και υπομονή τους ανταμείβονται !πρεπει να υπάρχει πάντα ΕΛΠΙΔΑ

Ιωάννα Φωτεινάτου

Το Smile Woman’s Day για μένα είναι η ευκαιρία μου για να προσφέρω! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα συμμετάσχω σε αυτή υπέροχη γιορτή!Χαίρομαι πολύ που θα μοιράσουμε Χαμόγελα!

Bruna Doko

Nιώθω τυχερή και χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Smile Woman’s Day, μιας ομάδας προσφοράς στις γυναίκες που δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον εαυτό τους το δώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Τα χαμόγελα και η χαρά τους είναι η ανταμοιβή μας.

Valbona Bollano

Είμαι η Valbona Bollano και από μικρή, μου άρεσε να ασχολούμαι με το μακιγιάζ. Αυτό που θα ήθελα να καταφέρω μέσα από τη δουλειά μου είναι να προσφέρω χαμόγελα στις γυναίκες, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους. Το Smile Woman’s Day είναι μια σημαντική ημέρα προσφοράς στην οποία θέλω κι εγώ να συμμετέχω με τον δικό μου τρόπο.

Δέσποινα Σπυριδάκη

To Smile Woman’s Day είναι για μένα μια ημέρα πολύτιμης προσφοράς, αφού μέσα από την αγάπη, μοιράζει χαμόγελα, ελπίδα, συναισθηματική στήριξη και ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Αισθάνομαι χαρούμενη που έστω με αυτόν τον τρόπο, μπορώ κι εγώ να συμβάλλω στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας τους. Η πραγματική ομορφιά είναι να είσαι ο εαυτός σου και να χαμογελάς!

Σπυριδούλα Γιαννούλη

Το Smile Woman’s Day για μένα είναι η ευκαιρία μου για να προσφέρω! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα συμμετάσχω σε αυτή υπέροχη γιορτή!Χαίρομαι πολύ που θα μοιράσουμε Χαμόγελα!

Ελευθερία Μανάφη

Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ημιμόνιμο μακιγιάζ όταν είδα την αλλαγή που μπορεί να φέρει μια εφαρμογή στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Γνώρισα την κα Σταυρούλα Γιαννούλη μέσα από ένα σεμινάριό της στη Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμμετέχω στην ομάδα του Smile Woman’s Day. Μια υπέροχη δράση που στηρίζεται σε μια καταπληκτική ιδέα!

Luljeta Stergu

Είμαι η Luljeta Stergu και η ενασχόλησή μου με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ήταν όνειρο ζωής. Στην υλοποίηση αυτού του όνειρου βοήθησε πολύ η κα Σταυρούλα Γιαννούλη. Μαζί της απέκτησα τον τίτλο της PhiBrows Artist.Θέλω να συμμετέχω στο Smile Woman’s Day γιατί στόχος μου είναι να δώσω χαρά σε όλες τις γυναίκες.

Βασιλική Παπαγγελή

Μέσα από την τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ, θέλω να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στόχος μου είναι η ανάδειξη των χαρακτηριστικών τους με φυσικό τρόπο και η δημιουργία μιας χαρούμενης, νεανικής και ελκυστικής έκφρασης. Το Smile Woman’s Day είναι για μένα μια πρόκληση για εξέλιξη και μια ευκαιρία να προσφέρω χαρά και χαμόγελα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Σοφία Σαμουρκασίδου

Η Μaster μου, κα Σταυρούλα Γιαννούλη, μού δίδαξε το ημιμόνιμο μακιγιάζ και με έκανε να το αγαπήσω. Ασχολούμαι με αυτό τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της ομάδας του Smile Woman’s Day που στόχο έχει να μοιράζει χαμόγελα και ελπίδα.

Κέλυ Κοκκινίδου

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμμετοχή μου στο Smile Woman’s Day. Θέλω κι εγώ να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε αυτή τη δράση που θέλει να δώσει μια ευκαιρία στις γυναίκες να έχουν τα φρύδια που επιθυμούν. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μέσα από τις γνώσεις και την αγάπη για τη δουλειά μας, χαμόγελο και μηνύματα αισιοδοξίας στον συνάνθρωπό μας.

Alketa Mezuraj

Ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα τα τελευταία τρία χρόνια, κατακτώντας τον τίτλο της PhiBrows Artist και παρακολουθώντας σεμινάρια που έχουν εξελίξει την ποιότητα της δουλειάς μου και τις ικανότητές μου. Θέλω να συμμετέχω στο Smile Woman’s Day γιατί η προσφορά είναι για μένα πολύ σημαντική.

Κάτια Ζούμη

Στόχος μου είναι να πραγματοποιήσω πολλές ακόμα εκπαιδεύσεις, να προσφέρω χαμόγελα στις γυναίκες και να βγάλω από μέσα τους την πιο λαμπερή τους εκδοχή. Όνειρό μου είναι να αποκτήσω ένα σαλόνι ομορφιάς στην Αθήνα. Το Smile Woman’s Day είναι μια ημέρα αγάπης και ελπίδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Σταυρούλα Γιαννούλη και συγχαρητήρια για την δράση της.

Τζένη Λιτσεσελίδου

Το Smile Woman’s Day είναι μια διοργάνωση που εκφράζει τα πιστεύω μου. Είναι τιμή και χαρά για μένα να συμμετέχω σε αυτή. Ο επαγγελματικός χώρος μου, Βeauty Line Art, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ανοιχτός για να μοιράσει χαμόγελα και ελπίδα.

Βασιλική Τσουλάκου

Ανταμοιβή μου είναι η ικανοποίησή τους και η αίσθηση ότι έχω συμβάλλει σε κάτι σημαντικό για εκείνες. Το Smile Woman’s Day είναι μια πράξη προσφοράς στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Μέσα από αυτή την δράση, θα τους δοθεί η ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους όπως δεν τον έχουν ξαναδεί.

 

 

Regina Rengis

Το Smile Woman’s Day είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία προσφοράς και ελπίδας, μια δράση που εμπνέει και χαρίζει χαμόγελα σε γυναίκες. Oφείλουμε να στηρίζουμε η μία την άλλη και να παρέχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί μας αξίζουν τα βέλτιστα!

Φωτεινή Μπάλαμα

Το Smile Woman’s Day είναι μια μέρα προσφοράς για ανθρώπους που έχουν ανάγκη να νιώσουν χαρά. Ευχαριστώ πολύ την κα Γιαννούλη για την ευκαιρία. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη στο Morphe PMU.

Νικολέτα Ξυράφη

Eίμαι η Νικολέτα Ξυράφη και αποφάσισα να ασχοληθώ με το ημιμόνιμο μακιγιάζ από την ανάγκη να διορθώσω τα φρύδια πολλών πελατών μου. Λάθη που είχαν κάνει στο παρελθόν είχαν στερήσει από τα φρύδια τους το σωστό σχήμα και την ομοιόμορφη εικόνα. Το Microblading είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία για μένα, μιας και έχει την ικανότητα να αλλάζει εντυπωσιακά την εμφάνιση μιας γυναίκας. Το πιο μεγάλο μου όνειρο είναι να εξελίσσω όσο το δυνατόν περισσότερο τις ικανότητές μου για να καλύπτω τις ανάγκες των πελατών μου στο μέγιστο βαθμό.

Αγγελική Κολυκά

Είμαι η Αγγελική Κολυβά και έχω σπουδάσει Αισθητική και Κοσμητολογία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η διαδρομή μου στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ξεκίνησε το 2020, όταν εκπαιδεύτηκα στο Microblading από την κα Σταυρούλα Γιαννούλη. Ασχολήθηκα με αυτόν τον τομέα, γιατί θεωρώ το σχήμα του φρυδιού ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στη συνολική εικόνα του προσώπου.Έχω σκοπό να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Anjeza Lushaj

Είμαι η Anjeza Lushaj και το ενδιαφέρον μου για τον χώρο της αισθητικής γεννήθηκε σε ηλικία 17 ετών. Λίγο μετά ξεκίνησε η πορεία μου, η οποία συνεχίζεται έως σήμερα. Προσφέρω υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ στον χώρο μου στο κέντρο της Αθήνας και στόχος μου είναι αναδεικνύω την φυσική ομορφιά των γυναικών χωρίς να επιβαρύνω τα χαρακτηριστικά τους.Θέλω κάθε γυναίκα να προβάλει την μοναδικότητά της και να είναι ενημερωμένη σωστά για τις επιλογές που κάνει για την εικόνα του προσώπου της. Επιδιώκω να προσφέρω την βοήθειά μου σε κάθε δράση με ανώτερο σκοπό.

Μανουέλα Ραπάν

Είμαι η Μανουέλα Ραπάν και ξεκίνησα την διαδρομή μου στον χώρο της ομορφιάς πριν 14 χρόνια. Όταν εφάρμοσα στον εαυτό μου τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ, αντιλήφθηκα πλήρως και την αξία του. Το αποτέλεσμα με παρότρυνε να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα. Παρακολούθησα σεμινάρια στην PhiAcademy, την μεγαλύτερη Ακαδημία Ομορφιάς στον κόσμο και μαθήτευσα δίπλα σε κορυφαίους Grand Masters της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκοπός μου είναι να βλέπω χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Διαβάστε τα νέα του Smile Woman’s Day!

Διαβάστε τα νέα του Smile Woman’s Day!

Τα Νέα μας

Smile Woman’s Day: Ένα λεύκωμα με όλες τις στιγμές που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα

Smile Woman’s Day: Ένα λεύκωμα με όλες τις στιγμές που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα To Smile…
Τα Νέα μας

10 Μαρτίου 2024: Οι γυναίκες που δέχτηκαν τις υπηρεσίες μας στο Smile Woman’s Day μιλούν για την εμπειρία τους

10 Μαρτίου 2024: Οι γυναίκες που δέχτηκαν τις υπηρεσίες μας στο Smile Woman’s Day μιλούν για την εμπειρία τους…
Τα Νέα μας

Save the Date: Επόμενο Smile Woman’s Day στις 27 Οκτωβρίου 2024

Save the Date: Επόμενο Smile Woman's Day στις 27 Οκτωβρίου 2024 Το 7o κατά σειρά Smile Woman’s…
Τα Νέα μας

6ο Smile Woman’s Day: Από την Κομοτηνή μέχρι το Εδιμβούργο, η Ομορφιά συνάντησε την Ανθρωπιά την Κυριακή 10 Μαρτίου

6ο Smile Woman’s Day: Από την Κομοτηνή μέχρι το Εδιμβούργο, η Ομορφιά συνάντησε την Ανθρωπιά την Κυριακή 10…

Γίνε Μέλος της Ομάδας μας!

Γίνε Μέλος της Ομάδας!