Skip to main content

Στις 22 Οκτωβρίου η Ομορφιά συνάντησε την Ανθρωπιά – Το 5ο SWD έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τις Γυναίκες

To 5ο Smile Woman’s Day είναι γεγονός! Ένα γεγονός που θα θυμόμαστε για καιρό!

Η Τέχνη του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ έγινε η γέφυρα για να συναντηθούν η προσφορά και η ομορφιά. Επαγγελματίες Τεχνίτριες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ από πολλές περιοχές της Ελλάδας χάρισαν ένα πολύτιμο δώρο σε γυναίκες που το είχαν πραγματικά ανάγκη: φρύδια σχηματισμένα με αγάπη στο πρόσωπό τους.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, οι επαγγελματικοί μας χώροι γέμισαν από την προσμονή και τον ενθουσιασμό των γυναικών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το κάλεσμά μας.

Η μη κερδοσκοπική δράση Smile Woman’s Day έχει γίνει ήδη θεσμός. Αυτό φάνηκε από τα λόγια που εισπράξαμε από τις γυναίκες που δέχτηκαν τις υπηρεσίες μας: γνώριζαν ήδη τον βαθύτερο σκοπό της δράσης μας, ένιωθαν απόλυτα ασφαλείς στα χέρια μας, είχαν την πρόθεση να διαδώσουν το μήνυμά μας.

Το Smile Woman’s Day του Οκτωβρίου γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού: υποδεχτήκαμε γυναίκες που αντιμετώπισαν περιπέτεια με την υγεία τους και η ανακούφιση που είδαμε στα πρόσωπά τους μετά το τέλος της παροχής της υπηρεσίας ημιμόνιμου μακιγιάζ, μας έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε!

Το Smile Woman’s Day έχει κινητήριο δύναμή του το πάθος των εθελοντριών του. Στο 5ο κατά σειρά event της εθελοντικής δράσης μας, η Αθήνα, ο Πειραιάς, τα Μέγαρα, το Αγρίνιο, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Ρόδος, η Αμαλιάδα, η Χίος και η Αλεξανδρούπολη συνδέθηκαν με δεσμούς αγάπης. Τα μέλη του Smile Woman’s Day παρείχαν αφιλοκερδώς όχι μόνο ποιοτικές υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ αλλά και υποστήριξη και ενθάρρυνση στις γυναίκες που τις έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο καλός συντονισμός μας επέτρεψε τόσο την ομαλή διεξαγωγή του event όσο και την εξασφάλιση μιας μοναδικής εμπειρίας για τις γυναίκες που μας εμπιστεύτηκαν.

Αμέσως μετά την εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, στον δικό μου επαγγελματικό χώρο που βρίσκεται στην Αθήνα, έγινε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των εθελοντριών τεχνιτριών και των γυναικών που δέχτηκαν τις υπηρεσίες μας. Ειπώθηκαν λόγια που θυμάμαι για καιρό. Πόσο σημαντικό είναι για τις γυναίκες να δέχονται υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ μετά από μια περιπέτεια υγείας που τους στέρησε τα φυσικά τους φρύδια, πόσο ζωτικής σημασίας είναι το γεγονός ότι προσφέρονται δωρεάν, πόσο λείπει από την κοινωνία η προσφορά και πόση καχυποψία υπάρχει -αδίκως- γύρω από το καλό που μπορεί να δοθεί χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα.

Στην 5η διοργάνωση, υπηρεσίες παρείχαν αφιλοκερδώς οι: Ιωάννα Φωτεινάτου, Μελίνα Μαυράκη, Λουκία Πέτρου, Veronika Ntemourtsieva, Νικολέτα Παπανικολάου, Bαλμπόνα Μπολάνο, Erinda Beqaj στην Αθήνα, η Μπρούνα Ντόκο και η Δέσποινα Κυπραίου στον Πειραιά, η Βασιλική Παπαγγελή στα Μέγαρα, η Νικολέτα Χιρπιλίδου, η Ιωάννα Ιωάννου, η Φωτεινή Μπαλαμά και η Τίνα Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη, η Έφη Χαιντίνη στο Αγρίνιο, η Δήμητρα Δρόσου στη Λάρισα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Κυρούλα Κολιάδη στη Ρόδο, την Διονυσία Ρούτση στην Αμαλιάδα, την Βαλάντη Σούρλα στη Χίο, την Αρετή Κυριακάκη στην Αλεξανδρούπολη.

Το Smile Women’s Day είναι περισσότερο από ένα φιλανθρωπικό event. Είναι εορτασμός της γυναικείας αλληλεγγύης και της ομορφιάς που προέρχεται από την καρδιά. Η επιτυχία του φέτος αποτελεί απόδειξη ότι όταν οι γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, μπορούν να δημιουργήσουν μια πραγματικά εκπληκτική αλλαγή στις ζωές των άλλων. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη στο Smile Women’s Day φέτος!

Leave a Reply